Wandafwerking

U kunt A True Color inschakelen voor een nette wandwafwerking. U kunt uw wanden laten afwerken met behang, sierpleister, glasweefsel en of saus en spuitwerk. Wij werken wanden af door het te schilderen in elk gewenste kleur. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden in wandafwerking. Hieronder leest u enkele mogelijkheden hoe wij wanden afwerken.

Wanden

Maak uw interieur helemaal af met een passende wandafwerking. Want bij mooi schilderwerk hoort een mooi behang of schitterende sierpleister.


Wandbekleding / Behang

Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. Klassiek of modern.
Ik adviseer u graag bij  uw keuze.

 

Glasweefsel

Met glasweefsel kunnen zowel wanden als plafond erg mooi afgewerkt worden. Elke gewenste kleur is hierbij mogelijk. Glasweefselbehang is verkrijgbaar in een glanzende of matte uitvoering. In de voorbeeldstalen kan ik u laten zien welk behang het voor u gewenste effect geeft.

Glasweefsel kan tegen een stootje en gaat daarom jarenlang mee. Als de kleur u na een tijd niet meer bevalt, is het gemakkelijk overschilderbaar.

Glasweefsel heeft onder andere de volgende eigenschappen:

Stootvast
Versterkend
Duurzaam
Uitvlakkend
Kostenbesparend

Saus- en spuitwerk

Kleur of structuur krijgen uw wanden met een afwerking met muurverf of saus. Ook hier is alles mogelijk. Tot zeer fraaie meerkleurige effectverven (betonlook)

A True Color is het schildersbedrijf in Groningen en omstreken voor u binnen schilderwerk en buiten schilderwerk. Wij kunnen uw huis van binnen en van buiten volledig opknappen en schilderen.

06 10612151