Airless spuiten

Houdt in, het aanbrengen van latex / muurverf op wanden en plafonds waarbij gebruik wordt gemaakt van een Airless spuitmachine. Dit zorgt voor een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Verf spuiten i.p.v. ouderwets een verfroller gebruiken, bespaart tijd en geld. Werkt gladder en strakker af, kortom vakwerk, dat een professioneel gespoten eindresultaat laat zien.

Enkele voordelen:

 

  • Latex spuiten geeft een superstrak en glad eindresultaat.
  • Het gaat razendsnel.
  • En het allerbelangrijkste, latex spuiten is goedkoper dan traditioneel schilderwerk.

 


Werkwijze

Nadat de offerte is uitgebracht, geaccepteerd en de werkzaamheden ingepland zijn, wordt gestart met de voorbereidingen, zoals het bestellen van diverse, benodigde materialen. Aanvang van de werkzaamheden, is het afplakken van de woning. In de namiddag wordt de eerste laag al gespoten. Hiervoor wordt latex of latex met impregneer middel gebruikt om de zuiging van de wanden en de plafonds op te heffen. Het ligt aan de ondergrond of het spuiten van impregneermiddel moeten worden toegepast.

 Dag twee wordt de 2de laag aangebracht, dat is tevens de toplaag c.q. afwerkinglaag. Hierna kan al het afplakmateriaal verwijderd worden. Dan is de woning klaar voor oplevering.

 

2 Lagen

De werkwijze van A True Color onderscheidt zich van anderen, door de opbouw van de verflaag in twee fasen te doen; dus opgebouwd uit  2 lagen spuitwerk. Dit is vooral belangrijk op nieuw stucwerk. De eerste verflaag geïmpregneerd de muur met latex. Dit is om de 'zuiging' op te heffen. De 2de verflaag is de afwerk- of eindlaag. Hieraan kan eventueel de door u gewenste kleur toegevoegd worden. De muren en/of plafonds zijn nu stoot- & schrob-vast en laten een zeer mooi en egaal afgewerkt beeld achter. Met 1 laag spuiten is alleen mogelijk op bestaand schilderwerk of op spack- en sierpleisterwerk. Mits de oude kleur en de nieuwe gewenste kleur niet te ver van elkaar verschillen. Mocht dit toch zo zijn, dan wordt in overleg met u gezocht naar de voor u beste oplossing.

 spuiten foto

Waarom machinaal latex spuiten met een Airless spuitmachine?

Met de Airless spuittechniek krijgt u een mooie strakke verflaag die egaal is voorzien van latex. Wilt u de door de stukadoor strak afgewerkte muren optimaal tot hun recht laten komen, dan adviseer ik u deze met de Airless spuitmachine te laten behandelen.

A True Color is het schildersbedrijf in Groningen en omstreken voor u binnen schilderwerk en buiten schilderwerk. Wij kunnen uw huis van binnen en van buiten volledig opknappen en schilderen.

06 10612151