Uw vertrouwde schilder in Groningen

A True Color is het schildersbedrijf in Groningen en omstreken voor u binnen schilderwerk en buiten schilderwerk. Wij kunnen uw huis van binnen en van buiten volledig opknappen en schilderen. Wij kunnen houtrot verwijderen en kunnen het schilderwerk verrichten volgens uw wensen.

Schilderwerk binnen

Wilt u alleen uw muren verven? Of hebben ook uw houtwerk, deuren en kozijnen een behandeling nodig? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Ik maak uitsluitend gebruik van professionele verf die de juiste transparantie of dekking heeft en bovendien kleurecht is.
Het binnenschilderwerk in huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook de kleuren en effecten maken uw huis helemaal af.
Ik kan adviseren bij het kleurgebruik, speciale verven (zoals bijvoorbeeld betonlook) afwasbare verven of bij herstelwerkzaamheden na waterschade.

  • Latex
  • Decoratieve wandafwerking
  • Spachtelputz
  • Kleuradvies

Wanneer u niet goed kunt kiezen uit de vele beschikbare kleuren en producten voor uw schilderwerk, staan wij u graag bij voor een eerlijk en professioneel advies.

Schilderwerk buiten

Naast binnen schilderwerk ben ik ook uw specialist bij het schilderen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand in Groningen en omstreken.
Neerslag, vrieskou, maar ook droogte en zonneschijn hebben veel invloed op de buitenkant van uw huis. A True Color zorgt er voor dat uw pand op deskundige wijze wordt beschermd tegen weersomstandigheden zodat uw huis zowel in de winter als in de zomer weerbaar is.

A True Color is het schildersbedrijf in Groningen en omstreken voor u binnen schilderwerk en buiten schilderwerk. Wij kunnen uw huis van binnen en van buiten volledig opknappen en schilderen.

06 10612151