Professionele glaszetter in Groningen

Naast het verzorgen van binnen- en buitenschilderwerk is glaszetten een van de diensten die ook in het pakket zit. Hierbij moet u denken aan het totale pakket;  het inmeten, leveren en plaatsen van glas, alsmede de afvoer van het oude product.

A True Color is gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas. Ook speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas HR++, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met luxaflex, isolatieglas met kruisroeden en nog vele andere soorten kan gezet worden.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen met scherpe marktprijzen.

Voor oudere panden, waarbij het karakteristieke beeld gehandhaafd moet blijven, is het mogelijk om oude kozijnen met vaste ramen geschikt te maken voor isolerende beglazing zonder dat dit het visuele aspect aantast.  Ter plekke kan de situatie beoordeeld worden en voor de beste oplossing – in overleg met u als klant-  gekozen worden.

IMG 0812

A True Color is het schildersbedrijf in Groningen en omstreken voor u binnen schilderwerk en buiten schilderwerk. Wij kunnen uw huis van binnen en van buiten volledig opknappen en schilderen.

06 10612151