A True Color: Schilder pur sang


A True Color is een schildersbedrijf te Eelde. Dit schildersbedrijf bestaat inmiddels al weer meer dan 10 jaar en heeft in die periode een mooie en tevreden klantenkring kunnen opbouwen.

De klanttevredenheid heeft te maken met het meedenken, adviseren en het netjes
achter laten van de werkplek.

A True Color gaat als vakman met de ontwikkelingen van de tijd mee,  maakt zich de nieuwste technieken ‘eigen’ en houdt zich van de ontwikkelingen in de branche op de hoogte.
Een voorbeeld hiervan is, dat A True Color werkt alleen met de beste kwaliteit verfsystemen en materialen, vindt er controle op houtrot plaats, waarbij kleine of deelvervanging houtrotreparaties in eigen beheer uitgevoerd kunnen worden.
A True Color is op dit gebied gecertificeerd.


De eigenaar is eveneens VCA-gecertificeerd (milieu en veiligheid) en heeft een opleiding voor het werken met hoogwerkers gevolgd. Het steigermateriaal en de schilderbenodigdheden worden jaarlijks gecontroleerd en geplaatst met de benodigde vergunningen en aandacht voor uw huis en tuin.


Als uw huis aan een schilderbeurt toe is laat u dan eens vrijblijvend adviseren, of vraag een op maat gemaakte offerte aan. Voor de prijs kunt u het rustig overlaten aan deze vakman. Is uw huis ouder dan 2 jaar dan betaalt u slechts 6% BTW i.p.v. 21%.

A True Color is het schildersbedrijf in Groningen en omstreken voor u binnen schilderwerk en buiten schilderwerk. Wij kunnen uw huis van binnen en van buiten volledig opknappen en schilderen.

06 10612151